romasyni | Дата: Понедельник, 13.02.2023, 00:00 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Дуже потрібен велосипед, може хтось підкаже де в Дніпрі найкраще придбати такий вид транспорту. Я їздитиму на ньому на роботу - такі плани.
|
|
| |
kassi8238 | Дата: Понедельник, 13.02.2023, 01:00 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Вам звичайнісінький велосипед потрібен чи якийсь особливий? Якщо звичайнісінький, то можна купити недорогий для поїздок на роботу. Зручні складні велосипеди, вони компактні та не займають багато місця. І за вагою вони зручні – легкі та можна навіть занести такий велосипед на потрібний поверх.
|
|
| |
romasyni | Дата: Понедельник, 13.02.2023, 01:01 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Так, мене цілком влаштував би звичайний велосипед. До роботи мені їхати кілька кілометрів і краще долати таку відстань саме на велосипеді.
|
|
| |
kassi8238 | Дата: Понедельник, 13.02.2023, 01:05 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| В принципі багато веломагазинів у місті. Але не знаю, які зараз працюють, а які закриті. Так що раджу вам заглянути в магазин Алло https://allo.ua/ua/dnipro/velosipedy/ та подивитися велосипеди у Дніпрі. Я там такий велосипед для себе купувала, мені теж дуже потрібно було їздити містом і за місто. Вибрала із зручною рамою та двома багажниками. Раджу звертати увагу на раму, вона має бути міцною, це найважливіша деталь у велосипедах.
|
|
| |
ssofiya5236385 | Дата: Пятница, 17.02.2023, 02:22 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Хороший транспорт.
|
|
| |