eviktor463 | Дата: Четверг, 22.06.2023, 20:04 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Вітаю! Поділіться, будь ласка, де ви купуєте корм для своїх собак? Моя собака має деякі дієтологічні потреби, і мені потрібен високоякісний корм з різноманітними варіантами. У місцевих магазинах вибір обмежений, тому шукаю поради та рекомендації від вас. Буду вдячний за допомогу!
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четверг, 22.06.2023, 20:06 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Привіт! З радістю допоможу. Я сам давно займаюсь утриманням собак і знаю прекрасний зоомагазин, де можна знайти широкий вибір кормів. Вони пропонують різні бренди, враховуючи дієтологічні потреби та вікові особливості собак. Також вони мають професійних консультантів, які допоможуть підібрати найкращий варіант.
|
|
| |
eviktor463 | Дата: Четверг, 22.06.2023, 20:06 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Дуже дякую за інформацію! Це звучить дуже привабливо. А які у них є можливості для замовлення та доставки? Мені інколи важко самому відвідувати магазин. І ще одне питання: які бренди кормів для собак вони пропонують? Чи можу я бути впевнений у якості цих продуктів?
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четверг, 22.06.2023, 20:09 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Звичайно! На сайті інтернет-магазину "MasterZoo" ти можеш зручно замовити якісний, свіжий корм для собак https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/korm-dlya-sobak/ та інші зоотовари онлайн і обрати доставку у відділення нової пошти. Вони пропонують широкий асортимент відомих брендів, таких як Royal Canin, Acana, Orijen, Hill's Science Diet та інші. Я б рекомендував заглянути на їхній веб-сайт, де ти знайдеш багато варіантів корму для собак різних порід та з різними потребами.
|
|
| |