[ Новые сообщения · Правила форума · Поиск · RSS ]
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порадьте де можна купити чоловічий букет у Львові?
misterbicipsДата: Суббота, 26.08.2023, 05:26 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 191
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Привіт всім! Ми з нашим колективом плануємо привітати нашого керівника з нагоди його Дня народження. Подарунок ми вже обрали, залишилося знайти чоловічий букет квітів. Якщо хтось мав досвід покупки, будь ласка, порекомендуйте варіанти та магазини у Львові, де можна здійснити покупку.
 
LevchenkoДата: Суббота, 26.08.2023, 05:28 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Заблокированные
Сообщений: 78
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
До недавнього часу мені не було відомо, що існують спеціальні букети квітів для чоловіків. Я дізнався про них лише тоді, коли моя дружина вручила мені один з таких на моєму тридцятому ювілеї. Справді, такий букет виглядає дуже стримано і не схожий на жіночий.
 
misterbicipsДата: Суббота, 26.08.2023, 05:32 | Сообщение # 3
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 191
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Чи не можеш ти попросити свою дружину розповісти, де саме вона придбала той чудовий букет? Мені було б цікаво побачити його вигляд, щоб мати від чого відштовхуватись.Завчасно вдячний!
 
LevchenkoДата: Суббота, 26.08.2023, 05:42 | Сообщение # 4
Лейтенант
Группа: Заблокированные
Сообщений: 78
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Дружина любить онлайн-магазин квітів під назвою Квітна https://kvitna.ua/collection/bouquets-for-men в якому вона завжди здійснює покупки букетів для рідних і друзів. В асортименті цього магазину понад тисяча готових букетів на будь-який випадок у житті.

На День народження вона мені подарувала чоловічий букет, названий "Кавова примха". Він складається з троянд, які мають відтінок кави з молоком, і доповнюється іншими квітами. Особливість магазину в тому, що там є зручна навігація, а також окремий розділ із чоловічими букетами, що дозволяє знайти ідеальний варіант. Всі букети мають стриманий і лаконічний вигляд. Магазин пропонує онлайн вітрину з відеопрезентаціями для кожного букета, що дає можливість детально роздивитися їх перед покупкою. Завдяки цьому ви зможете зробити правильний вибір. Великою перевагою є те, що магазин працює цілодобово, а доставка букетів здійснюється протягом однієї години після оформлення замовлення, незалежно від адреси у Львові. Букети від 2500 гривень доставляють безкоштовно.

Крім того, в магазині є можливість замовити індивідуальний букет, який повністю відповідає вашим смакам та побажанням. Флористи завжди уважно слухають усі побажання клієнтів.

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: